ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘Ruhani Danışmanı’/’Şahsi Papazı’ Paula White-Cain’in - seçimlerden hemen önce! - Florida’da düzenlediği ayinde söylediği, ‘Zaferin ayak seslerini duyuyorum. Seçimleri kazanacağız!’ şeklindeki kehaneti fos çıktı.
Clinton, 90’lı yıllarda Beyaz Saray’ı ve ülkeyi sarsan/sallayan sevişme seanslarını kabul etmekle kalmadı; sebebini de açıkladı: ‘Baskı, yılgınlık ve korku ile baş etmemin yoluydu!’
İçinde özel mutfağı, banyosu, televizyon salonu, yatak odası vb. gibi köpekler için özel geliştirilmiş/zenginleştirilmiş bölümleri bulunan köpek saraylarının fiyatları lüks evlerle yarışıyor.
Mary’s Mosaic adlı kitabın yazarı Peter Janney’e göre, Mary Meyer, Kennedy cinayetiyle ilgili çok önemli bilgilere sahipti. Bu durum da CIA’yi rahatsız ediyordu.
Hükûmet ve Türk Genel Kurmayı,İstanbul'un bombalanabileceğini de ihtimal dahiline almıştı. Böyle bir durumda, saraylar, tarihî eserler ve müzeler büyük zarar görebilirdi.